Детско столче за кола KinderKraft Vado, IsoFix, 0-25 кг в червено

449.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: NVNEW022703
Изчерпан

Детско столче за кола KinderKraft Vado, IsoFix, за деца с тегло от 0 до 25 кг в червено. Това я прави подходяща от раждането до около навършване на 7 годинки на детето. Предпазната седалка VADO от Kinderkraft гарантира максимална безопасност за най-малките пътуващи и спокойствие за техните родители.

Детайли:
* Специални системи за безопасност
* Система ISOFIX и колан TOP TETHER
* 4 правилни индикатора за закрепване
* Промяна на позицията на седалката с едно щракване
* Безопасно монтиране в обратна посока за деца до 18 кг

Характеристики:
* Успешно преминали Краштестове
Всички предпазни седалки на Kinderkraft преминават строги тестове за удар, които симулират реални сблъсъци в световноизвестните холандски лаборатории TASS INTERNATIONAL. Веднъж попаднали на търговския пазар, предпазните седалки на Kinderkraft трябва да преминат няколко етапа на допълнителни проверки.
* Intertek
Материалите за тапицерията на предпазната седалка са направени без химическа обработка и са тествани за безопасност на бандажа от INTERTEK, утвърден орган за сертифициране по безопасност. Бъдете сигурни: комфортът и безопасността на вашето бебе са гарантирани.
* Системи
H - предпазна система и странична система за защита (Side Protect System)
Подсилената облегалка за глава има 3 слоя, благодарение на които предпазва главата и цервикалния гръбначен стълб по време на странични и задни удари.
Обвивката на седалката е специално подсилена, за да поема силата на удара и осигурява по-голяма безопасност при странични удари.
* Система за регулиране
Функцията RECLINING ви позволява да регулирате седалката с една ръка и да я поставите в наклонено или изправено положение.
* ISOFIX система и система за захващане отгоре
Седалката е оборудвана със системата ISOFIX, благодарение на която нейната правилна инсталация в колата е проста и интуитивна.
* Горният колан за колана осигурява допълнителна стабилност в случай на сблъсък. При плътно опъване предпазва седалката от завъртане.
* Система за лесно ”порастване” на седалката
Системата осигурява безопасността на детето, като позволява бързо и лесно регулиране на облегалката и коланите, без да е необходимо да ги презареждате.
* В две посоки
VADO ви позволява да транспортирате детето си в най-безопасното положение, т.е. обърнато назад, до 18 кг. По желание, насочена напред, като се започне от 9 кг.
* 5-точков предпазен колан
VADO е оборудван с 5-точкови вътрешни предпазни колани, благодарение на които детето може да пътува безопасно.
* Безопасна база
Седалката е монтирана на стабилна основа, което повишава безопасността на детето, като поема първата ударна сила.
* 4 индикатора за правилно инсталиране
Системата от индикатори осигурява правилна инсталация на седалката върху основата, ISOFIX закопчаване на котвата, разтягане на колан TOP TETHER и закрепване на детето с вътрешни колани.
* Указателни улеи за коланите
Благодарение на водачите на коланите е лесно правилно да се закрепи детето, като се гарантира удобно и безопасно пътуване.
* Меко и безопасно
Меки предпазни колани и стъпални протектори, винаги на място със системата против хлъзгане, осигуряват комфорт и безопасност на вашето дете!
* 5 позиции на възглавницата на седалката
Количката може да бъде настроена в 5 позиции: 1 обърната назад (RWF) и 4 обърната напред (FWF). Поставете ги с една ръка: оставете детето си да пътува безопасно в седнало или наклонено положение
* Безопасно положение на вложките.
VADO е оборудван с 3 допълнителни вложки за най-малките пътници, благодарение на които можете да регулирате седалката според размера на детето.
* Регулируема облегалка за глава
Подглавницата може да се регулира с една ръка, за да отговаря на височината и нуждите на вашето дете. Можете да избирате от 11 позиции.
* Лекота за сядане на детето
Отстрани на тапицерията има куки за магнитни колани, които улесняват седенето на детето и изваждането му от предпазната седалка.
* Мека възглавница на седалката
Удобната, просторна възглавница за седалки, изработена от одобрени от Intertek материали, гарантира, че бебето винаги ще има меко и удобно място за сядане.
* Лесно почистване
Тапицерията може да бъде сваленa и изпрана. Това ще поддържа седалката да изглежда добре за много години напред

Спецификации:
* Гаранция: 24 месеца
* Размери: 46(ш) х 62-77(в) х 50(д) см
* Системи за монтаж: ISOFIX + TOP TETHER
* Тегло група: ECE: O+/I/II 0-25 кг, RWF 0-18 кг

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детско столче за кола KinderKraft Vado, IsoFix, 0-25 кг в червено

449.00 лв.