Светеща ученическа Раница Topgal - Butterflies

209.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: VMDENDY 17004
Намаляваща наличност

Уникална, светеща раница с батерия и USB зарядно устройство. Раницата е със специални светлиннопроводими, полимерни влакна на лицевата част, които осигуряват видимост над 2 км. Батерията се прибира в специален, вътрешен джоб със защитна ключалка. Раницата ще свети или мига за 2,5 до 11 часа (в зависимост от интензитета на светлината) и може лесно да се зареди чрез USB. Ключовият елемент на технологията SCILIF SunFibre са страничните оптични влакна. Подробна информация за технологията можете да намерите тук.

ергономична форма
регулируема каишка за гърдите
анатомичен гръб
широки, ергономични, регулируеми презрамки както в горната, така и в долната част за максимален комфорт според структурата и ръста на детето
Магнитно захващане на висящите краища на презрамките
комфорт и безопасност
Раницата е с две отделения и голям преден джоб. Олекотена и специално разработена за деца от 1 до 3 клас с прекрасен дизайн за девойки. Двете големи отделения побират всички необходими учебници и помагала. Едното има вътрешен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон или портмоне. Допълнителният преден джоб е подходящ за съхранение на кутия за храна, ключове, несесер и др. Раницата има и каишки за пристягане на гърдите за оптимално разпределение на тежестта.От едната страна на раницата има скрит, еластичен джоб за бутилка а от другата специални ремъци за закачване на торба за спорт. Раницата се допълва от множество светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и друга за закачване. Дъното на чантата е изработено от специален материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени.
Размери на раницата: 39 x 19 x 28 см
Материал: 100% полиестер

Тегло на раницата:0.900 гр.

Капацитет: 7 кг.

Никой източник, различен от оригиналното устройство за управление Sunfibre от SCILIF, не може да бъде свързан към светлинното влакно на раницата!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Светеща ученическа Раница Topgal - Butterflies

209.00 лв.