Детска сгъваема тротинетка със светещи гуми Globber Primo Foldable Lights, Пепел от рози

170.00 лв.

161.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GU432-210-2
В Наличност

Сгъваема и регулируема тотинетка на 3 колела, с която Вашето дете ще се състезава из целия парк. Сред предимствата са това, че е сгъваема, има широка платформа и светеши колела. Марката, рабира се, е Globber, а серията Primo.

Може би дори заради тези характеристики, ще предпочете този модел:
* Т-образното кормило има функция за 3-степенно регулиране на височината, което позволява използване на триколката от малчугани с различна височина.
* Високо ниво на безопасност - Интегрираната спирачка, намираща се над задното колело, осигурява ефективност при спиране и щади колелата. Тя поддържа до 50 кг и е с големи размери, което улеснява достъпа до нея.
* Тротинетката разполага с широка платформа, на която без проблем се побират и двата крака на детето, при което пак остава свободно място на нея. Повърхността на платформата е противоплъзгаща, осигурявайки по този начин допълнителна защита от падане.
* Primo Foldable Lights тротинетка има ергономични дръжки за по-удобен захват.
* Триколката е с двуцветен дизайн, представляващ комбинация между черно и цвят по избор. Алуминиевото анодизирано кормило е устойчиво на ръжда и надрасквания.
* Гъвкавост на движение - Този модел разполага с 3 висококачествени колела – две предни по 121 mm и едно задно 80 mm. Колелата са полиуретанови и с прецизните си лагери, осигуряват висока степен на точност и ефективност при движение.
* Забавление - В колелата на тротинетката са вградени LED светлини, които нямат нужда от батерии, за да работят. Благодарение на вграденото в колелата динамо, мигащите светлини в червено, синьо и зелено работят, когато детето се движи с триколката. Колкото по-бързо се движи с нея, толкова по-ярки са светлините.
* Светещите колела осигуряват истинско забавление за малчуганите.
* Лесна за пренасяне - В предната, долна част е разположен push бутон, който служи за освобождаване на кормилото и сгъване на триколката. Това я прави компактна и лесна за пренасяне.

Primo Foldable Lights тротинетка е детска триколка, която покрива всички нужди на вашето дете и му осигурява истинско забавление. Освен, че е пълна с функционалности и има отлично качество на изработка, тротинетката осигурява също висока степен на безопасност и е компактна за пренасяне.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
* Размер на колелата - 121 мм, 80 мм
* Регулиране височината на кормилото в 3 позиции
* Светещи колела без батерии (Червен, Зелен, Син)
* Материал на колелата - високо-еластични PU колела

Максимално тегло на натоварване: 50 кг

Височина на детето: от 95 см до 110 см

Възраст: 3+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детска сгъваема тротинетка със светещи гуми Globber Primo Foldable Lights, Пепел от рози

170.00 лв. 161.00 лв.