Детска сгъваема тротинетка със светещи колела Globber Primo Foldable Lights, сиво-червена

169.90 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: GU432-120-2
В Наличност

Детска сгъваема тротинетка със светещи колела Globber Primo Foldable Lights, в цвят сиво-червено. Тя покрива всички нужди на вашето дете и му осигурява истинско забавление. Освен, че е пълна с функционалности и има отлично качество на изработка, тротинетката осигурява също висока степен на безопасност и е компактна за пренасяне.

Кратко описание:
* Т-образното кормило има функция за 3-степенно регулиране на височината, което позволява използване на триколката от малчугани с различна височина.
* Високо ниво на безопасност:
Интегрираната спирачка, намираща се над задното колело, осигурява ефективност при спиране и щади колелата. Тя поддържа до 50 кг и е с големи размери, като това улеснява достъпа до нея. Сиво-червената триколка със светещи колела разполага с широка платформа, на която без проблем се побират и двата крака на детето, като дори така пак остава свободно място на нея. Повърхността на платформата й е противоплъзгаща, осигурявайки по този начин допълнителна защита от падане.
* Ергономичност:
Сиво-червената сгъваема тротинетка Primo Foldable Lights има ергономични дръжки за по-удобен захват и предотвратяване на плъзгането на ръцете.
* Дизайн:
Триколката е с двуцветен дизайн, представляващ комбинация между сиво и червено. Алуминиевото анодизирано кормило е устойчиво на ръжда и надрасквания.
* Гъвкавост на движение:
Този модел разполага с 3 висококачествени колела – две предни по 121 мм и едно задно 80 мм. Колелата са полиуретанови и благодарение на прецизните си лагери осигуряват висока степен на точност и ефективност при движение.
* Забавление:
В колелата на тротинетката са вградени LED светлини, които нямат нужда от батерии, за да работят. С помощта на вграденото в колелата динамо мигащите светлини в червено, синьо и зелено работят непрестанно, когато детето се движи с триколката. Колкото по-бързо я кара, толкова по-ярки са светлините. Светещите колела осигуряват истинско забавление за всички малчугани.
Лесна за пренасяне:
В предната долна част на тази триколка със светещи колела е разположен push бутон, който служи за освобождаване на кормилото и сгъване на триколката. Това я прави компактна и лесна за пренасяне и позволява да я взимате с вас навсякъде, където и да отидете.

Предимства: Сгъваема, Широка платформа, Светеши колела, Регулируема височина на кормилото в 3 позиции

Възраст: 3+ години

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Детска сгъваема тротинетка със светещи колела Globber Primo Foldable Lights, сиво-червена

169.90 лв.