Ученическа раница Lamborghini (5002) 20 Compact

Арт. №: LU54490024
Изчерпан

Ученическата раница на унгарската компания Ars Una е част от серията Lamborghini; тя е с ергономичен гръб и твърдо пластмасово дъно + подплатени ергономични презрамки, регулиращи се на 3 нива. Разполага с едно голямо основно отделение, което се затваря с устойчив капак, изработен така че да поддържа правилното положение на раницата, дори когато в нея са поставени всички учебници, учебни тетрадки и помагала, необходими за един учебен ден.

Основното отделение на раницата е разграничено с текстилен разделител. Разполага и с малък джоб с цип за портмоне и други дребни принадлежности. Предният джоб е подходящ за кутия с храна. В предната част е поставена халка за ключове. Капакът на раницата е с магнитна закопчалка за лесно и бързо отваряне и затваряне от деца. От вътрешната му страна има прозрачен джоб за срочната програма. Страничните джобове се затварят с велкро лепенка и имат разширение в долната си част, което им помага да побират отлично обемни предмети като бутилка за вода или чадър и същевременно да стоят прибрани към раницата, когато са празни.

Освен компактно обособеният дизайн, раницата Ars Una Compact е с изработен, специално за удобството на децата, ергономичен гръб от дишаща материя. Презрамките са меки от същата дишаща материя с 3 нива на регулиране - в горната и долната част на презрамката и по средата между двете презрамки. Дъното на раницата е с твърда оребрена пластмаса, която служи за предпазване на текстила при поставяне на раницата на земята и задържането ѝ в правилно положение. Дръжката за носене в ръка е гумирана и с дупчици, за да не се запотява ръката.

Раницата е изработена от водоотблъскваща материя, която не позволява проникването на водата. От всички страни са поставени светлоотразителни елементи, които да направят детето видимо в тъмните часове на деня.

Обем: 18 л

Мамксимално натоварване: 12 кг

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница Lamborghini (5002) 20 Compact