Ученическа раница TOPGAL LYNN с четири джоба

148.90 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: VMDLYNN 22019
В Наличност

Ученическата раница на TOPGAL модел LYNN е с четири джоба. Тя е подходяща за момчета с височина над 125 см. от 2 до 6 клас. Обема на раницата е голям, а в същото време кройката е по-прибрана. Има здрав, масивен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева шина, която държи конструкцията в правилната форма.

Две отделения и два дълбоки джоба в които може да се побере всичко необходимо. Подплатените, ергономично оформени презрамки осигуряват комфорт дори при по-голямо натоварване. Регулират се както в долната част по дължина, така и в горната част към гърба на детето. В краищата на презрамките са вградени магнити, за да можете да прикрепите висящите краища.

Използвайте регулируемата каишка за гърдите, за да не се свлича раницата и да се пързалят презрамките на раменете. Задното отделение на раницата LYNN е малко по-тясно от предното и препоръчваме да поставите в него най-големите учебници. Предната камера е по-просторна, по-широка и има малък джоб с цип. Джобът между предната камера и лицевия джоб е дълбок и с голям обем, но отворът му е по-тесен.

Подходящ е за несесер или кутия за закуски. В този има подвижен карабинер за ключове и етикет за надписване на името. В страничния джоб се поставя бутилка с обем до 0,5 литра, например модела на Topgal ZIVA. От другата страна на раницата, посредством карабинер, може да закачите торбичката с гуменки за физкултура или друг аксесоар.

Тъканите са импрегнирани и водонепропускливи, светлоотразяващите елементи са от всички страни на раницата, а съдържанието и е надеждно защитено благодарение на дъното, изработено от специален материал - Topdura и пластмасови крачета в долната част.

Материал: 100% полиестер

Товароносимост: 7,00 кг

Размери: 44 х 23 х 30 см

Обем: 27 л

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница TOPGAL LYNN с четири джоба

148.90 лв.