Ученическа раница My Sweet Puppy Pet - Belmil

110.00 лв.

100.00 лв.

Арт. №: MG403-13-mysweet-puppy-pet
Намаляваща наличност

Ученическа раница-кутия от Belmil със симпатично кученце, която ще се хареса на Вашето момиче в първи клас.

Раницата е снабдена с един дълбок преден джоб, който се затваря с основния капак и два странични, които се пристягат с отделни шнурчета, подходящи за бърз достъп до бутилка с вода, кърпички, чадър и други.

Гърбът на раницата е ергономичен + плътен, мек, от дишащи материали с отвори за свободна циркулация на въздуха, за да сведе до минимум изпотяването на гърба. Конструкцията на гърба на раницата е препоръчана от Проф. Д-р Tamás Mészáros- преподавател в Ортопедичния отдел на Сегедския университет в Унгария.

Разполага с твърдо, пластмасово дъно, което ще придържа учебниците изправени, без да се намачкват и е стабилна основа за поставяне на пода. Пластмасовата долна част ще предпази от намокряне и замърсяване. Заоблените форми на дъното и раницата създават допълнителна сигурност и комфорт.

Стените също са твърди и заоблени, а външният материал е водоотблъскващ полиестер, който ще запази съдържанието на раницата сухо, дори и при по- силен дъжд.

Каишките са изключително меки, плътни и широки, от дишащ материал, регулиращи се на дължина.

Снабдена е с удобна гумирана дръжка за носене в ръка - практично както за родителя, така и за пренасяне на кратки разстояния от ученика, а освен нея в горната част на раницата има монтирано малко приспособление за закачане на закачалка

Отвътре е с голямо основно отделение и текстилна преграда.

Закопчаването е с удобна закопчалка Fedlock със светлоотразителен елемент. Светлоотразители са предвидени и на каишките, за осигуряване на видимост на детето в предната част.

Размери: 32 x 36 x 19 см

Обем: 19 л

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница My Sweet Puppy Pet - Belmil

110.00 лв. 100.00 лв.