ЧАНТА-РАНИЦА MIDI PLUS HEART - Herlitz

Оценка от клиенти: 4.3 от 1 ревюта

Арт. №: H50025664
Изчерпан

Името Herlitz е гарант за качество и супер дизайн. Този комплект потвърждава тези думи. Чантата-раница ще се хареса на Вашите наследници основно заради готиния принт, а на Вас, защото тя гарнтира здравина, издръжливост и безопасност (благодарение на светлоотразителните елементи и ергономичния дизайн).
Освен това получавате също: спорттна торба (мешка), мек триъгълен несесер, твърдокоричен правоъгълен несесер с един цип.

Характеристика:
• Висококачествен светлоотразителен материал Scotchlite™ на 3M™. За максимална безопасност, отразителните ленти са поставени не само отпред и отстрани на раницата, но и на ремъците, както и на закопчалката. Така детето Ви е видимо отдалеч и в тъмно време.
• Ергономичен дизайн, който предпазва гърба и спомага за избягване на проблеми по-късно. Ергономичната, дишащи подплънки осигуряват стабилност и отлична вентилация. • Интегрираните, регулируеми ремъци осигуряват оптимален комфорт при носене. По този начин се оптимизира разпределението на тежестта, с цел да защити максимално гърба на вашето дете.

Обем: 16 л

Възраст: 1-5 клас

Време е за училище!

Обща оценка от клиенти:

4.3 от 1 ревюта

21.07.2021 | Обща оценка: 4.3

Прекрасен????

- Качество на продукта: 4 - Съотношение цена/качество: 4 - Бихте ли го препоръчали? 5
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

ЧАНТА-РАНИЦА MIDI PLUS HEART - Herlitz