Раница за детска градина LEGO NINJAGO Lloyd Green

65.90 лв.

Арт. №: UW10030-2201
В Наличност

Paницата за детската градина LEGO Ninjago Lloyd Green е лека и компактна. Дизайн, специално разработен за деца на възраст между 4 и 6 години, който ще събере всичко необходимо за деня в детската градина.

Страхотният детайлен принт на Lloyd на предния панел и комикс детайли отстрани и отдолу ще впечатлят всички фенове на LEGO NINJAGO.

Раницата е с ергономичен, подплатен гръб, меки и регулируеми презрамки със здрави катарами. Закопчаване под гърдите за по-прецизно фиксиране към детския гръб, чрез светлоотразителна лента. Водоотблъскваща материя, която трудно задържа мръсотия. Стабилен цип с метален накрайник, завършващ със зелен iconic LEGO елемент. Здрава дръжка.

Нашивка LEGO NINJAGO от предната страна.

Раницата е с едно голямо основно отделение с жълт хастар на LEGO тухлички и етикет за надписване имената на детето. Мрежест страничен джоб за бутилка с вода.

От всичките си страни разполага с отразяващи светлината елементи за по-голяма безопасност на детето, когато пресича улицата или се придвижва в лоши метеорологични условия. Всички светлоотразителни ленти дават възможност на тях да се закачат катарами с аксесоари или ключове.

За ушиване на раницата е използвана материя, получена от 100% рециклирани бутилки за вода, съгласно световен стандарт за рециклиране GRS (международен, доброволен, продуктов стандарт за рециклирано съдържание, социални и екологични практики и химически ограничения).

Размерите са: височина 32,5 см, ширина 24 см и дълбочина 13 см, тегло 200 грама и обем от 10 литра

Материал: 100% полиестер

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Раница за детска градина LEGO NINJAGO Lloyd Green

65.90 лв.