Ученическа раница LEGO NINJAGO Lloyd Green Extended

Оценка от клиенти: 2.3 от 1 ревюта

86.90 лв.

Арт. №: UW20222-2201
В Наличност

Ученическа раница LEGO NINJAGO Lloyd Green Extended е лека и компактна. Дизайнът е специално разработен за деца на възраст между 6 и 8 години и ще събере всичко необходимо за деня за училище.

Раницата е с ергономичен, подплатен гръб с пришит контур на тухличка, меки и регулируеми презрамки със здрави катарами. Тя е с две големи отделения и преден джоб, в които може да съберете всичко необходимо за училище. Всички отделения и джобове са обшити с жълт хастар на LEGO тухлички. В основното отделение - етикет за надписване имената на детето. Има и два мрежести странични джоба за бутилка с вода.

Закопчаването е под гърдите за по-прецизно фиксиране към детския гръб; става чрез светлоотразителна лента. Водоотблъскващата материя е трудно да задържа мръсотия. Стабилни ципове с метален накрайник, които завършват с черен iconic LEGO елемент. Има и здрава дръжка.

От всичките си страни раницата разполага с отразяващи светлината елементи за по-голяма безопасност на детето, когато пресича улицата или се придвижва в лоши метеорологични условия. Всички светлоотразителни ленти дават възможност на тях да се закачат катарами с аксесоари или ключове.

За ушиване на раницата е използвана материя, получена от 100% рециклирани бутилки за вода, съгласно световен стандарт за рециклиране GRS (международен, доброволен, продуктов стандарт за рециклирано съдържание, социални и екологични практики и химически ограничения).

Състав: 100% полиестер

Обем: 18 л

Обща оценка от клиенти:

2.3 от 1 ревюта

15.08.2022 | Обща оценка: 2.3

Гърбът не е много твърд. Не е подходяща за малки деца.

- Качество на продукта: 3 - Съотношение цена/качество: 1 - Бихте ли го препоръчали? 3
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница LEGO NINJAGO Lloyd Green Extended

86.90 лв.