Ученическа раница сет Prime Empire Optimo - LEGO® NINJAGO®

198.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: UW20109-2103
В Наличност

Перфектната ученическа раница за децата от начален етап на обучение; от LEGO :)

Ученическа раница, която е лека и с прикрепяща се към нея спортна чанта за физическо и изолиран преден джоб, който поддържа храната свежа през деня. Тя разполага с предно отделение за удобно съхранение на несесер; точно под капака и два мрежести странични джоба за бутилка вода и малки вещи. Вътрешността е такава: едно голямо отделение с вътрешен разделител за съхранение на тежките учебници най-близо до гърба, ученическа програма, етикет за ИМЕТО на детето. Малък джоб за ученически бележник. Вграден ключодържател (само ринг без LEGO фигурка), на който може да се ”кликва” също и LEGO портмоне. Раницата разполага и със здрава и ергономична ръкохватка.

Раницата предлага висок комфорт при носене с мек мрежест заден панел с въздушен поток и регулируеми презрамки за рамо и гръдна презрамка за индивидуално прилепване. Долният панел на твърдия корпус дава стабилност и повдига чантата до ниво, защитено от замърсявания и малки локви, а отразяващите се детайли от четирите страни на чантата осигуряват допълнителна безопасност в сумрачните часове на деня. Раницата е изработена от материал, отблъскващ водата и мръсотията.

Светлоотразителни ”шнурове” обкантват предния термоизолиран джоб, като остават видими от всеки възможен ъгъл (странично и отпред). Допълнително светлоотразителни полета от двете страници (светещи шурикени).

Koмплeктът включвa:
* Учeничecкa paницa
* Мини раница/тип торба за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част с помощта на здрави катарами!

Материал: 100% Полиестер

Обем: 16 л (24 л с включена горна част)

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница сет Prime Empire Optimo - LEGO® NINJAGO®

198.00 лв.