Ученическа раница Pulse SATURN BLACK

111.59 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: FS1095110396
В Наличност

Ученическа раница Pulse SATURN BLACK е подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE SATURN като раница с най-високо качество!

Раницата разполага с едно основно отделение, подходящо за 15.6?? лаптоп; 2 предни джоба и 2 странични. Предните джобове, предназначени за носене на аксесоари може да заместят употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и други.

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост:
* Дишащата материя ви осигурява въздушен поток между нея и вашия гръб, което намалява изпотяването.
* Презрамките с форма на „извит банан“ ще ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Раницата притежава и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всеки.
* Отделенията за очила и за смартфон са направени от плътна пяна, която ще предпази очилата и смарт устройство ви дори при падане.
* Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки.
* Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно.
* Висококачествените гъвкави японски катарами NIFCO и SBS циповете осигуряват дълготрайна ежедневна употреба (тествани са при над 10 000 отваряния и затваряния на раниците).
* Раницата притежава тройно дъно (три слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети.
* Моделът има мултимедийни процепи, конектор за слушалки, което предоставя възможност да поставите устройство (смартфон, MP3 плейър, Ipod и др.) вътре в раницата и да включите слушалките си. По този начин устройство ви ще бъде обезопасено от изпускане, оплитане на кабели и кражба.
* Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

Обем: 30 л

Качеството на раницата се гарантира посредством 25-месечна гаранция. Раницата PULSE SATURN е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница Pulse SATURN BLACK

111.59 лв.