Ученическа раница Teens Its My Game в синьо - Pulse

75.59 лв.

Арт. №: FS1095110591
В Наличност

Ученическа раница Teens Its My Game в синьо на Pulse. Тя разполага с 2 основни отделения; 1 преден джоб и 2 странични.

Раницата PULSE TEENS ITS MY GAME е подсилена в зоните, които по принцип са подложени на по-голямо натоварване. Покрита е със защитен слой против намокряне. Цветът трудно избледнява и не се драска, което класифицира PULSE TEENS ITS MY GAME като раница с най-високо качество!

Характеристики, които затвърждават нейната издръжливост:
* Дишащата материя Ви осигурява въздушен поток между нея и Вашия гръб, което намалява изпотяването.
* Презрамките с форма на „извит банан“ ще Ви осигурят повече комфорт и по-добро разпределение на тежестта, така че дори ако раницата ви е тежка, усещането при носене ще бъде по-приятно. Раницата притежава и опция за регулиране според индивидуалните нужди на всеки.
* Предните джобове, предназначени за носене на аксесоари могат да заместят употребата на портфейл или органайзер за съхранение на пари, лични вещи и други.
* Страничните джобове с двойна мрежа са гъвкави и издръжливи, в тях могат да се поберат различни по размер бутилки.
* Моделът има джоб за смартфон, подсилен с предпазваща пяна. По този начин устройство ви ще бъде обезопасено от повреда и надраскване.
* Раницата притежава метални ципове, чието счупване е почти невъзможно.
* Висококачествените гъвкави японски катарами NIFCO и SBS циповете осигуряват дълготрайна ежедневна употреба (тествани са при над 10 000 отваряния и затваряния на раниците).
* Раницата притежава тройно дъно (три слоя материал с пяна между тях), което поддържа формата на чантата и предотвратява лесното пробиване при евентуално поставяне на тефтери с твърди корици, химикалки или други остри предмети.

Дизайнът е проектиран с вкус, за да удовлетвори нуждите на потребителите и да се съобрази с тенденциите на пазара по отношение на конструкция, аксесоари и цветова гама.

Обем: 23 л

Качеството на раницата се гарантира посредством 25-месечна гаранция. Раницата PULSE TEENS ITS MY GAME е произведена от контролирани материали, които не съдържат PVC и отговарят на стандартите за качество. Всички производствени материали са водоустойчиви, имат полиуретановото покритие, както и не са уязвими на атмосферни влияния. Раницата е по-гъвкава и по-здрава от всяка стандартна раница!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница Teens Its My Game в синьо - Pulse

75.59 лв.