Ученическа раница Flowers - TOPGAL

135.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: VMDMIRA 20007
Намаляваща наличност

Раниците на Topgal винаги са на ниво. Този модел е с красив, непреходен дизайн и високо качество на изработка.

Раницата разполага с три отделения и анатомичен гръб на чешката марка Topgal.
Двете големи отделения ще поберат всичко, от което се нуждаете в училище като учебници и тетрадки, а по-малкото предно отделение е подходящо за съхранение на несесер от същата колекция (PENN 20007 и ETUE 20007) и кутия за храна. Едно от големите отделения е допълнително разделено с дебела, твърда преграда. В отделението най-близо до гърба е правилно да се съхраняват най-тежките пособия. В него има и допълнителен джоб с цип за дребни вещи като мобилен телефон и портмоне. От едната страна на раницата има еластичен джоб за бутилка, а от другата специални ремъци за закачване на торбичката за физкултура.

В допълнение са множеството светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност на децата при всякакви метеорологични условия, пластмасова дръжка за носене в ръка и допълнителна дръжка за закачване.

В гърба е вградена специална алуминиева шина, която поддържа анатомичната форма и цялостната конструкцията стабилна. Шината е с тегло едва 0,05 гр. и може да се вади. Презрамките са широки и подплатени, осигуряват максимален комфорт при носене, дори и при максимално натоварване. За правилно разпределение на тежестта служи и нагръдната каишка, която наред с двустепенното регулиране на презрамките пречи раницата да се свлича и да виси на гърба. Магнитно прихващане на краищата на презрамките е допълнително удобство.

Дъното на чантата е изработено от специален, водонепромокаем, устойчив материал (TOPDURA - тестван в Института за тестване и сертифициране в Злин), оборудвана е с пластмасови крачета и долните ръбове на чантата са допълнително подсилени. Материалите са импрегнирани и не пропускат вода.

Раницата е с подходящи размери и за деца от 2 до 5 клас.

Материал: 100% полиестер
Капацитет: 7.00 кг
Обем: 29 л

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница Flowers - TOPGAL

135.00 лв.