Ученическа раница Purple Flower - TOPGAL

139.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: VMDCODA 19047
Намаляваща наличност

Ергономична, удобна, уеническа раница на Topgal с уголемен обем, за да може да се ползва както от първокласници с нормален ръст, така и от деца в 5-6 клас. Изключително удобната раница е с традиционно високо качество и изключително привлекателен дизайн. Обема е достатъчен да побере всичко необходимо, а кройката е подходяща както за по-високи деца, така и за по-слабички с малки рамене. Две големи отделения, достатъчни да поберат всички учебници и тетрадки. Препоръчваме да поставите в задната част, към гърба най-тежките помагала. В предното, по-широко отделение, има мрежест джоб с етикет. В предната част на раницата има практичен дълбок джоб, в който може да носите кутия за храна или несесер. В джоба има и карабинер за закачване на ключове. Бутилката за вода се поставя в джоба от едната страна на раницата, а от другата има ремъци, на които посредством карабинер да закачите торбичката за физкултура.
Твърд анатомично оформен гръб, подсилен със специална алуминиева шина, която допринася за правилната форма и стабилност на раницата. Шината се вади и е изключително лека (0,05 гр) Презрамките се регулират и в горната, и в долната част, така че раницата да се адаптира според нуждите на детето. Ремъкът за пристягане на гърдите служи за допълнителна фиксация и правилно разпределение на тежестта. Висящите краища се прикрепват към презрамките посредством вградени магнити.
Дъното има специална вложка, изработена от здрав и издръжлив TOPDURA материал и пластмасови крачета, които допълнително предпазват раницата от износване. Всички материи са с водонепропускливо покритие.
Светлоотразителните елементи са в изобилие от всички страни (можете да видите добре на подробните снимки, направени в тъмното). Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин).

Максимално натоварване: 7 кг

Материал: 100% полиестер

Обем: 26 л

* Забележка: Моделът CODA 19047 не е светещ, въпреки че е проектиран за такъв!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница Purple Flower - TOPGAL

139.00 лв.