Ученическа раница с две отделения модел TOPGAL CODA

144.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: VMDCODA 22010
В Наличност

Ученическа раница с две отделения модел на TOPGAL модер CODA.

Раницата има и голям преден джоб и е подходяща както за първокласници, така и за по-големите ученици от 5-6 клас, тъй като обема е голям, а кройката събрана, подходяща и за по-тесни рамене.

Десенът е изчистен и също подходящ и за по-горните класове. Двете основни отделения на раницата са големи, задното е по-тясно и подходящо за по-обемистите учебници. В предното отделение ще намерите допълнителен джоб с цип и табелка за името на детето.
В големия джоб на лицевата страна можете да приберете несесер и кутия за сандвичи. В джоба има и карабинер за закачване на ключове. Джоб за бутилка ще намерите от едната страна на раницата, а от другата специални ремъци, на които може да закачите торбичката за физкултура, посредством карабинер.

Гърбът на раницата е плътен с анатомична форма и лека алуминиева шина, която поддържа стабилна конструкцията и формата на гърба. Презрамките също са дебели, удобни и анатомично оформени, което осигурява комфорт при по-голямо натоварване. Регулират се отдолу и отгоре при раменете. Нагръдната каишка също се регулира като ширина и височина. Висящите краища се фиксират лесно посредством магнити.

Всички материали са водонепропускливи. Дъното на раниците с марка Топгал е подсилено с вложка от специален материал - TOPDURA и допълнително подсигурено с пластмасови крачета.

Светлоотразители ще намерите от всички страни на раниците, които са необходими при по-слаба видимост.

Материал: 100% полиестер

Товароносимост: 7,00 кг

Размери: 43 x 22 x 30 см

Обем: 26 л

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница с две отделения модел TOPGAL CODA

144.00 лв.