Ученическа раница с две отделения Пъстроцветна шир TOPGAL KIMI

137.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: VMDKIMI 22011
В Наличност

Ученическата раница Пъстроцветна шир на TOPGAL модел KIMI е с две отделения. Тя е подходяща за деца от 2 до 5-6 клас. Размерите на раницата предполагат детето да е с ръст около 125 см.

Солидно подплатен, анатомично оформен гръб с лека алуминиева рамка, вградена с цел да държи конструкцията на раницата в правилната форма. Теглото на шината е само 0,06 кг. и е препоръчително да не се вади. Презрамките също са меки и ергономично оформени, регулират се както в горната, така и в долната част на гърба. Каишката за пристягане на гърдите също се регулира, както на височина, така и на ширина, за да пасне възможно най-точно на физиката на детето. Висящите краища на презрамките може да фиксирате посредством вградените в тях магнити.

Двете отделения са доста широки, в предното ще намерите етикет за надписване на името и мрежест джоб с цип за дребни вещи. Допълнителният джоб на лицевата страна на раницата е подходящ за съхранение на несесер или кутия за храна. В него ще намерите и подвижен карабинер за закачване на ключове. Бутилка за напитки може да поставите в страничния джоб, а от другата страна на раницата има ремъци за закачване на спортна торба например.

Множество светлоотразителни елементи от всички страни, допълнително подсилено дъно с вложка от здрав, изолиращ материал - TOPDURA и пластмасови крачета, които предпазват от износване.Всички качествени характеристики на ученическите раници Topgal и основни параметри са официално тествани в Certification Institute (ITC Злин). Тестовете на материалите и тестовете на отделните компоненти са обработени по критериите и препоръките на техническата спецификация.

Материал: 100% полиестер

Товароносимост: 7,00 кг

Размери: 43 х 21 х 30 см

Обем: 26 л

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница с две отделения Пъстроцветна шир TOPGAL KIMI

137.00 лв.