Ученическа Раница Topgal - Blue Hit

139.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: VMDSIAN 20038
Намаляваща наличност

Ученическа раница на Topgal -> голяма, по-голяма, най-голямата раница; тя е подходяща за гимназисти с височина над 150 см + студенти.

Предимствата са безспорни и гарантират здравина, удобство, сигурност и стил. Светлоотразителните елементи са на лицевата страна и презрамките - безопасността е на първо място! Гърбът на раницата е анатомично оформен и подплатен, с лека алуминиева шина, която подсилва конструкцията на раницата. Презрамките също са подплатени, ергономични и се регулират, както и нагръдната каишка за допълнителна фиксация.

В задното отделение има подплатен джоб за лаптоп (до 15.4 ”), който разбира се, можете да използвате и за тетрадки и/или папки А4. Друг по-малък подплатен джоб е пришит върху джоба за лаптоп и е подходящ за мобилен телефон. Добре е най-тежките и обемни помагала да се поставят в отделението най-близо до гърба и да се ползва нагръдната каишка, когато раницата е най-тежка, за да бъде максимално добре разпределена тежестта. Задното отделение на раницата е по-тясно от предното. Предната камера е наистина голяма и обемиста, тя може да побере много материали и учебници, както и несесер от същата колекция - ETUE 20038. В него е пришит и практичен мрежест джоб с цип.

В предната част на раницата има два други по-малки подплатени джобове. Бутилката за напитка може да поставите в един от страничните джобове, изработени от плътна мрежа.

Дъното е изработено от плътна непропусклива материя TOPDURA, а материята на раницата е водонепропусклива, а циповете са метални.

Обем: 30 л

Максимално натоварване: 9 кг

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа Раница Topgal - Blue Hit

139.00 лв.