Ергономична раница Cybex MAIRA.tie Lavastone в черно

255.00 лв.

+ Безплатна доставка до офис на Еконт!

Арт. №: RT518000108
В Наличност

Ергономична раница Cybex MAIRA.tie Lavastone в черно ще Ви хареса, защото предлага голямо удобство и за детето, и за родителите му, а и защото:
- Тя е със здравословна ергономична позиция за носене
- Може да се регулира за носене от новородено до прохождащо дете
- Интуитивна и с възможности: лесно регулиране спрямо различно телосложение на родителя

MAIRA.tie от серията CYBEX Gold предлага лесно и интуитивно регулиране за родители с различно телосложение и позволява удобно носене. Тя се приспособява спрямо растежа на бебето: ергономичният седалков панел се настройва на ширина и височина, така че можете да носите детето си от новородено до около 2 годишно. Ергономичната форма на раницата и диагоналната плетка на тъканта поддържат естествено заобленият му гръб. Освен това подвижната, многофункционална облегалка за главата и здравата диагонално-еластична тъкан предлагат оптимална поддръжка на цялото му тяло.

Характеристики:
- Здравословно носене от новородено до прохождащо дете (прибл. 3.5 – 15кг.): Благодарение на индивидуалното регулиране с връзка има възможност за бебета с всякакъв размер да седят в ергономично правилна позиция.
- Регулируеми на височина и широчина панели: ергономичен стоеж с безшевни панели регулируеми на височина и широчина – лесно може да ги адаптирате спрямо растежа на вашето дете.
- Поддръжка на естествената позиция с разкрачени крачета: здравословно носене с Maira Tie означава детето да бъде в естествената за правилното развитие на тазобедрените му стави позиция с разкрачени крачета.
- Мултифункционална облегалка за глава: опората за главата и врата на бебето се регулира лесно и може да се скрие лесно.
- Ленти на гърба за кръстосано или паралелно носене: комфортните омекотени ленти могат да се носят паралелно или кръстосано (заедно с гръдната лента).

MAIRA.TIE Позиции за носене:
- Носене отпред - новородено
- Носене отстрани – след 3-я месец (когато бебето може да си държи главичката изправена)
- Носене на гръб – след 6-я месец (когато бебето има добър контрол на главата и долната част на тялото си).
Всички начини на носене са предназначени за дете обърнато навътре/ към родителя който носи, а не навън. Това е така за да може родителя може да използва най-добре функционалността на раницата, да следи състоянието на детето и защото това е най-ергономично здравословната позиция за него.

Материал: Текстил, който може да се пере в пералня на 300 на цикъл за деликатни тъкани, без центрофугиране.

Възраст: от новородено до малко дете (от ~3,5 кг до ~15 кг)

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ергономична раница Cybex MAIRA.tie Lavastone в черно

255.00 лв.