80.00 лв.
Изчерпан

Колело за балансиране Розово - KinderKraft 2WAY NEXT

80.00 лв.
Арт. №: NVKKR2WNXLTPK0AC Изчерпан
Изчерпан
Категория
Колела за баланс

Марка
KinderKraft

Размери
37cm х 62cm х 84cm

Пол
За момичета

  • Описание
  • Ревюта на клиенти

”Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път.” - знаменита реплика на Митко от ”Куче в чекмедже”! Но Вие подарете сега на Вашето дете незабравими спомени с първото колело и му нарисувайте безброй усмивки :)
Има много предимства да карате колело: спорт, забавление, разодка сред природата. Ако научите детето си от малко на това удоволствие, то няма да стои залепено пред съвременната техника. Колелото за балансиране е отличен избор за целта. То стимулира вестибуларния апарат, развива чувството за баланс и подобрява способността за маневриране. Модерният дизайн, спортната линия и полезните аксесоари насърчават детето да играе.
Изключително атрактивен за малчуганите е звънецът, монтиран на кормилото. Той позволява на детето да предупреждава велосипедистите и пешеходците. Готин, но и необходим аксесосар! Друго предимство на колелото е текстилната чанта, която е идеалното място за скъпоценности. Разбира се, колелото разполага и с монтажен инструмент в случай на нужда.
Колелото е с ниска рамка, благодарение на която моторът може да се използва от деца от 80 см височина.
Седалката е мека, което я прави изключително удобна за децата. Така изработенна, тя предотвратява износването и осигурява комфорт при каране. Седалката също има регулиране на височината (31 до 40 cм).
Според стандартите за безопасност, кормилото има ограничен обхват на движение, което предпазва детето от падане при завъртане. Дръжките против приплъзване осигуряват сигурно сцепление.
Колелата са неразрушими и със сачмени лагери - големи 12-инчови (около 30.5 cм) с гуми, изработени от EVA пяна, абсорбират удари върху всякаква повърхност, с висока устойчивост на абразия. Леки колела, които не изискват изпомпване.
Дизайнът на колелото е не само модерен, но и солиден. Металната рамка и кормилото гарантират издръжливост. Пластмасовите компоненти правят структурата запомняща се.

Допълнителни характеристики:
Тегло на детето: до 35 кг
Тегло на колелото: 3,1 кг
Размер на колелата: 12 инча (около 30,5 см)
Екстри: звънец, чанта за малки неща, монтажен инструмент
Гаранция: 2 години

Други продукти от тази категория

Други продукти от тази марка


×