149.00 лв.

Колело за балансиране Розово - KinderKraft Rapid

149.00 лв. + Безплатна доставка!
Арт. №: NVKKRRAPICRL0000 Намаляваща наличност
Категория
Колела за баланс

Марка
KinderKraft

Размери
53cm х 85cm

Пол
За момичета

Кампания/Намаление
28.05.2020 00:00:00 - 15.06.2020 00:00:00 или до изчерпване на количествата

  • Описание
  • Ревюта на клиенти

Ретрото отново е на мода! Това колело го потвърждава, защото навява мили и носталгични спомени по едно отминало и спокойно време. Има много предимства да карате колело: спорт, забавление, разодка сред природата. Ако научите детето си от малко на това удоволствие, то няма да стои залепено пред съвременната техника. Колелото за балансиране е отличен избор за целта.
То стимулира вестибуларния апарат, развива чувството за баланс и подобрява способността за маневриране. RAPID привлича вниманието със своя ретро дизайн, нежни пастелни цветове и изискани във всяко отношение детайли.
Колело - леко и издръжливо - 2 в 1! Дори детето може да носи колелото самостоятелно.
Изработено е също от лека, но здрава рамка от магнезиева сплав. Колелата са надуваеми, 12-инчови и сферични. Те осигуряват гладко каране по всякакъв терен и са проектирани за най-младите потребители, така че да нямат малки части.
Седалка е регулируема, удобна и ергономична. Тя ”расте” с детето, тъй като има широк диапазон за регулиране на височината: 33-42 cм.
Според стандартите за безопасност, кормилото има ограничен обхват на движение, което предпазва детето от падане при завъртане.
Благодарение на гумените дръжки, кормилото няма да се изплъзне от ръцете на вашето дете по време на маневри. Цветът на гумата имитира кожа и хармонизира със седалката.

Други продукти от тази категория

Други продукти от тази марка


×