Лоялна програма и отстъпки

Уважаеми клиенти,

Един от основните мотиви за покупка в днешно време са атрактивните отстъпки, които се предлагат, особено онлайн. В последно време се злоупотребява с обявяването на нереални отстъпки, като се завишава предварително цената на стоката, така че отстъпката да изглежда по-атрактивна. Ние в moliv.bg обявяваме реални отстъпки от цената на стоките като спазваме определените от вносители и производители крайни препоръчителни цени. Ако имате регистрация в сайта или сте пазарували поне веднъж от нас ще получавате на Вашия e-mail съобщение за промоционални активности, за да можете първи да се възползвате от изгодните предложения на moliv.bg. Също така ще имате достъп и до специални акции, предназначени единствено и само за наши настоящи клиенти. Следете и нашата страница във Facebook.

1. Лоялна програма [в сила от 10.07.2017]

Запознайте се с нашата лоялна програма "Бонус портфейл". Чрез нея имате възможност с всяка покупка да получавате бонус точки, които да използвате като отстъпки за бъдещи поръчки. Пълните условия на програмата можете да прочетете тук.

2. Ваучери и промо-кодове

ВАУЧЕР за отстъпка с промокод - код, който може да бъде използван ЕДНОКРАТНО.
Такъв може да бъде получен в следствие на спечелване на награда от игра, оценката на активността на потребителя или при специални промоционални кампании. Размерът на отстъпката се определя едностранно от moliv.bg за всеки конкретен случай и е в абсолютна сума. Ваучерът е безсрочен. Ако ваучера не бъде използван напълно, то неговата остатъчна стойност се губи и не може да бъде използван отново или да бъдат връщани суми в брой на ползвателя му.

Промо кодът се въвежда в пазарната количка при съставянето на поръчка и след проверка за валидност на кода - тя се изобразява в пазарната количка.

Важно:

Отстъпките с промо код не могат да се комбинират и се натрупват с отстъпката от бонус портфейла (т.1). 
Отстъпките с промо код не могат да се натрупват една с друга - използва се само отстъпката с промо кода, който е въведен последно в пазарната количка.

3. Безплатна доставка

При достигане на сума на стоките в пазарната количка над 100 лв. се появава възможност за безплатна доставка.