Не се сърди човече - Змии и стълби

19.90 лв.

Арт. №: MBL1462
В Наличност

Обичате да играете настолни игри! На Вашето внимание представяме две класически и незабравими игри, любими на цялото семейство! И времето ще отлетиии ...

Възраст: 4+ години
Брой играчи: 2-4

НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ
Цел на играта:
Четирите фигури трябва да достигнат до крайната цел.
Как се играе?
Участникът хвърля зарчето и се движи с една от фигурките, според числото, което е хвърлил, по посока на часовниковата стрелка. От началната позиция фигурките могат да се движат, само ако участникът е хвърлил зар 6. Ако имате 6, може да извадите фигурка от къщата или да продължите да движите вече извадена такава. Получавате и бонус - още едно хвърляне на зара. Ако стигнете до квадратче,където се намира фигурка на друг играч, то я връщате на начална позиция в неговата къща и заемате неговото място. След като играч направи пълна обиколка на игралното поле, той се отправя към центъра в съответния цвят. Там фигурките вече са защитени и не могат да бъдат отстранени.
Кой победител?
Победител е този, който първи вкара четирите си фигурки в центъра на игралното поле.

ЗМИИ И СТЪЛБИ:
Цел на играта:
Играчите да достигнат до квадрат номер 100, което е крайната цел.
Как се играе?
Поставяме фигурките на начална позиция - квадрат номер 1. Хвърляме зар и който е хвърлил най-голямо число започва първи, след което играчите се редуват от ляво на дясно. Участникът хвърля зар и движи фигурката според числото, което му се е паднало. Ако стигнете стълба се изкачвате по нея до квадратчето, до което води. Ако стигнете до глава на змия, се плъзгате надолу по опашката и така се връщате на по-задна позиция. Ако хвърлите 6 - получавате бонус още едно хвърляне на зара. Ако достигнете квадрат, на който се намира фигурката на друг играч, го изпращате в начална позиция.
Кой е победител?
Победител е този, който първи стигне квадрат номер 100, но с точно хвърляне на зара.

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.Не се сърди човече - Змии и стълби
19.90 лв.