Ученическа раница LEGO Friends Girls Rock – Large duo

179.00 лв.

+ Безплатна доставка!

Арт. №: UW20013-1914
Намаляваща наличност

Раница на LEGO, която ще се хареса на Вашите деца, но по-важното е, че Вас тя ще привлече с елегантните си светлоотразителни кантове и ивици, чиято основна цел е да направят видимо вашето дете, дори и в тъмната част на денонощието, когато се налага да бъде в близост до автомобили.

Бъдещите собственици на раницaта ще разполагат допълнително и с мини раница за отделяне на спортен екип от останалите принадлежности, която лесно и здраво се закрепва за основната част - с помощта на здрави катарами.

Голямата раница е с двете големи отделения, в които може да съберете всичко необходимо за училище, има и допълнителни странични джобове, преден горен джоб за училищен несесер, освен това презрамки са удобни и регулируеми.

Разбира се, към цената са включени: прозрачен джоб със срочната програма, пришит в капака, вътрешен джоб с цип, тип портфейл, вграден ключодържател само ринг (без LEGO фигурка).

Раницата безспорсно е здрава, сигурна и удобна. Материята е допълнително устойчивата на мръсотия и водоотблъскваща, циповете са здрави, а дъното - твърдо, стабилно, но и леко.

Здрава и ергономична ръкохватка в лилав цвят. Преден долен термо джоб за съхранение на топла храна или напитки.

Вътрешен хастар на LEGO тухлички и ципове с тематични LEGO ленти.

Обем на голямата раница: 25 л
Обем на малката раница: 8 л

Paниците Lego oт cepиятa Large School Bag ca c paзмepи и тeглo, напълно подходящи, както за бъдещи първокласници, така за по-големи деца.

Възраст: 5+ години

Раница-верен другар на ученика години наред!

Искаш да пазаруваш още по-изгодно?

1 БОНУС ТОЧКА = 1 ЛЕВ ОТСТЪПКА

Имаш продукта или си го използвал?
Оцени го и вземи бонус!
Добави ревю на продукта

За да добавиш ревю, трябва да влезеш в твоя акаунт.

Ученическа раница LEGO Friends Girls Rock – Large duo

179.00 лв.