Играчки

Играчки за деца

Филтър:

Сортиране:

Филтър / Сортиране


Огромно разнообразие от детски играчки ще откриеш на страниците на МОЛИВ.bg. Те са удобно разпределени по категории, които ще ти помогнат лесно да намериш детския подарък, който търсиш! Ако не знаеш с какво точно искаш да зарадваш любимия мъник започни просто да разгръщаш и със сигурност ще срещнеш нещо подходящо за неговата възраст и на цена, която те устройва.

 

Все пак играчките са най-желаният от подарък децата, а искрената радост и пламък в очичките, които озаряват лицето им нямат цена. Предложенията включват както модели, които ще осигурят часове на щуро забавление, така и образователни игри, които спомагат за детското развитие. За най-малките сладури съм приготвил дървени играчки, които са добре измислени, да спомагат развитието на фината моторика и креативността на децата. Споменавайки креативност и въображение, какво по-подходящо от конструкторите? Е и от тях предлагам страхотен избор за момчета и момичета във всяка възраст, при това от популярни брандове като LEGO, Banbao и Unico.

 

В тази категория ще откриеш и много от интерактивните играчки, които често рекламират по телевизията и палавите мъници просто ги обожават.

Защо да поръчаме детски играчки от МОЛИВ.bg?

Онлайн магазинът предлага редица предимства, които ще осигурят спокойното ви пазаруване. Играчките са изработени качествено, гаранция, за което дават имената на световно известни брандове като MATTEL, Hasbro, Goliath, Clementoni и много други. Бързите доставките се извършват с наложен платеж плюс право на преглед и тест.


×